0

Ani de Activitate in
Serviciul Clientilor Nostri

Despre noi

Cream produse inovative

ISO 9001 Compania Plasty Prod isi propune sa fie un nume important în domeniul productiei publicitare, sa intelegem nevoile clientilor nostri si sa le oferim solutia cea mai buna, în conditii de maxima seriozitate si responsabilitate. Avem ca obiectiv îmbunatatirea continua a performantelor si a calitatii serviciilor oferite.
Asiguram de asemenea resursele umane, financiare, materiale, tehnice si informationale necesare pentru realizarea obiectivelor propuse.

In acesti 25 ani, Plasty Prod a reusit sa patrunda in topul companiilor din Romania ce activeaza in domeniul productiei publicitare, prin cresterea capitalului social, a cifrei de afaceri si prin lansarea in 1997 pe piata internationala cu proiecte destinate unora dintre cei mai importanti clienti de pe piata.

Parte a strategiei pe termen lung

Reinvestirea profitului in echipamente si facilitati noi de productie, a reprezentat cheia succesului companiei. Cu ajutorul noilor echipamente achizitionate, Plasty Prod reuseste sa satisfaca complet, cu resurse proprii, in cele mai bune conditii de productie si instalare, cerintele clientilor sai, furnizand astfel produse de o calitate garantata..

Atunci cand investesti in imaginea ta

Echipamentele de productie trebuie sa fie in tandem cu calitatea, viabilitatea si suportul continuu.
Toate aceste realizari se datoreaza strategiei de dezvoltare a companiei pe termen lung:

DESIGN INOVATIV

Crearea unor produse cu un impact visual special, in stransa legatura cu arhitectura spatiilor in care sunt plasate.
 

PRODUSE NOI

Prin introducerea de noi materiale cu finisari foarte bune, precum si prin introducerea unor noi tehnologii de productie cu o eficienta ridicata.

FLEXIBILITATE

Atitudine deschisa in discutiile cu clientii, luand in calcul cerintele lor si trendul pietei.

CALITATE GARANTATA

Introducerea de noi tehnologii; controlul computerizat al procedurilor tehnologice (certificare ISO 9001:2015).

VIABILITATE

Folosirea unor materii prime cu certificari internationale de calitate si prin introducerea unor materiale noi cu finisari foarte bune.

SERVICII COMPLETE

De evaluare, autorizare, montare, mentenanta in perioada de garantie si post-garantie.